Esillepanopalvelut

Esillepano myymälässä ja myymälänäkyvyyden ratkaisut

Yksilöllisesti juuri teille rakennettu tuotteiden esillepanon kokonaisuus auttaa erottumaan joukosta ja palvelee teidän tuotteiden tarpeita. Hyvä myymälänäkyvyyden ratkaisu nostaa myyntiä ja tarkasti mietitty esillepano myymälässä maksaa ripeästi itsensä takaisin.

Dekomarkkinoinnilla on 30 vuoden kokemus parhaiden myymälänäkyvyyden ratkaisujen suunnittelussa, tuotannossa sekä jakelussa. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teille paras esillepanon ratkaisu.

1. Esillepanon suunnittelu

Suunnittelemme aina teidän tarpeisiinne tehdyn esillepanon ratkaisun, joko valmiita elementtejä käyttäen tai ideoimalla täyden uuden ratkaisun. Prototyyppivaiheella varmistamme lopputuloksen toimivuuden ennen suunnitelmien tuotantoon siirtämistä.

2. Myymälätarvikkeiden tuotanto

Kun suunnitelma ja tuotantoprototyyppi on hyväksytty, kauttamme saat myös valmiin esillepanotuotteen kotimaisen toteutuksen. Laadukkailla materiaaleilla tuotettu lopputulos palvelee myymälänäkyvyyden tarpeita pitkälle tulevaisuuteen.

3. Lopputulos

Kun suunnittelu ja tuotanto tehdään saman katon alla kuunnellen teidän tarpeenne ja mielipiteet, voitte olla varmoja, että lopputulos vastaa teidän näkemystänne. Voimme myös puolestanne toimittaa valmiit esillepanoratkaisut suoraan sijoituskohteisiin.