Lopputulos

Lopputulos ratkaisee ja usein pyörää ei tarvitse keksiä aina uudelleen.

Aina ei ole aikaa eikä järkeä luoda kokonaan uutta. Toimivin esillepanoratkaisu voi löytyä vakiotuotteistamme, jotka viimeistelemme asiakkaan toiveiden mukaan. Usein tarvittavan loppusilauksen antaa yrityksen oma logo.

Suunnitellaanko yrityksessänne kampanjaa? Ovatko messut nurkan takana? Kaipaako myynti piristysruisketta? Kyllä vaan. Tuotteiden esillepanoon pitäisi keksiä pikaisesti jokin kiva ratkaisu, mutta aika on kortilla ja budjetti tiukka.

Ei hätää. Esillepanon voi toteuttaa laadukkaasti, vaikka sitä ei räätälöitäisi alusta asti yrityksen tarpeisiin.

Jos esillepanoratkaisulle on tarvetta vain kampanjan tai yksittäisen tapahtuman ajaksi, tai jos yritys on pieni, fiksuin ratkaisu voi olla hyödyntää vakiotuotteitamme. Niissä valinnanvaraa on niin väreissä kuin materiaaleissa.

Käyttämiämme valmistusmateriaaleja ovat ohutlevy, teräslanka, muovi, puu ja alumiini sekä näiden yhdistelmät – mikä milloinkin palvelee asiakasta parhaiten.

Käytettävyys ennen kaikkea

Brändäämme ja muokkaamme vakiotuotteitamme asiakkaittemme tarpeisiin.

Toisinaan uniikin leiman riittää antamaan logopainatus tai yritysilmeen mukainen teippaus, mutta joskus paikallaan ovat myös tekniset muutokset. Ammattitaitoisella tuunauksella esimerkiksi myyntitelineestä saadaan sopivampi käyttöympäristöönsä.

Toimivuudesta ei siis tarvitse tinkiä tippaakaan, vaikka tilaisit meiltä vakiotuotteen räätälöidyn ratkaisun sijaan. Meillä Dekossa yksilöllisyys ja ketteryys kulkevat käsi kädessä!

Myös verkkokaupasta löydät näppäriä ratkaisuja tuotteiden esillepanoon. Tervetuloa!