Toimitusehdot

Noudatamme seuraavia yleisiä toimitusehtoja, ellei toisin ole sovittu.

Rekisteröityminen – uudet asiakkaat

Tilauksen teko ei edellytä rekisteröitymistä. Lomakkeet pakolliset kohdat on merkitty tähdellä (*). 

Asiakas antaa suostumuksensa, että Dekomarkkinointi Oy kirjaa tiedot asiakasrekisteriinsä. Asiakastiedot ovat luottamuksellisia, ne eivät velvoita sinua mihinkään, emmekä luovuta tietojasi muille osapuolille.

Rekisteröityneet asiakkaat
Voit tarkastella ostohistoriaasi ja tilaustesi käsittely nopeutuu.

Yleistä:

Tilausvahvistus toimitetaan automaattisesti tilatessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tilausjärjestelmästä (nettikaupasta) jätetty tilaus astuu voimaan vasta,n kun kauppasumma on kokonaisuudessaan maksettu.

Tilauksen tuotteiden arvon jäädessä alle 50 euron tilauksiin lisätään 12€ pienlaskutuslisä. 

1. Hinnat

Hinnat alv 0%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

2. Maksuehto

Uudet asiakkaat ennakkomaksu. 14 pv netto kunnat, kaupungit, valtion virastot, pankit, vakuutusyhtiöt, yliopistot, korkeakoulut, sekä yleisesti tunnetut yhtiöt.

Lähetämme laskut joko verkkolaskuna tai sähköpostitse. Muistathan ilmoittaa sähköiset laskutusosoitteenne. Laskusta veloitamme 5€ laskutuskulun.

3. Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.
Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.
Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Pankkimaksut
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

Luottokorttimaksut
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.


4. Toimitusehto

Vapaasti varastossamme Vantaa, tehdastuotteet ex works.

5. Toimitustavat

DB Schenker parcel door to door 

6. Toimitus- ja käsittelykulut

alle 2 kg    13.50€
2 – 5 kg    14.90€
5 – 12 kg  19.00€
12 – 20 kg 27.00€
20 – 30 kg 32.00€
30 kg >    42.00€ 

Schenker perii erikoisaluelisän postinumeroista:

21650-21770, 22100-22710, 22720-25960, 90480, 95600-95990, 97110-97240, 97250, 97280-99290, 99300-99490, 99510-99990

Erikoisaluelisän hinta 20,00€. Erikoisaluelisästä lähetämme erillisen laskun. 

Hinnat ALV. 0% 

7. Myyntierä

Tuotteet myydään myyntierittäin. 1 ME= kpl, ltk tai pss

8. Toimitusaika

Toimitamme tilaamasi varastotuotteet viikon sisällä suorituksen saapumisesta. Varaston loppuessa, otamme yhteyttä tilauksen tekijään ja sovimme uudesta toimitusajasta.

Tilaustuotteet sopimuksen mukaan.

9. Huomautusaika

8 pv kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

10. Virheet

Mikäli kyseessä on ostajan virhe, vastaa ostaja kaikista kuluista. Dekomarkkinointi Oy vastaa viallisten tai väärin toimitettujen tuotteiden palautuskuluista.

11. Kuljetuksessa rikkoontuneet lähetykset

Toisinaan voi huolellisesta pakkaamisesta huolimatta lähetys vaurioitua kuljetuksen yhteydessä. Siksi on hyvä tarkastaa lähetys kuljettajan vielä paikalla ollessa, jolloin rahtikirjaan voidaan heti tehdä merkintä vaurioista. Tee tapahtuneesta välittömästi vahinkoilmoitus ja ota yhteyttä myyntiimme sopiaksesi jatkotoimenpiteistä.

12. Palautukset

Erikoistilatusta tavarasta emme myönnä palautusoikeutta. Muista palautuksista sovittava aina myyjän kanssa. Jotta palautus voidaan käsitellä, tulee palautuksen mukaan liittää lähete tai kopio siitä
ja palautuksessa mainittava palautuksen syy sekä myyjän nimi.  Dekomarkkinointi Oy vastaa viallisten tai väärin toimitettujen tuotteiden palautuskuluista, ostaja vastaa palautuskuluista mikäli kyseessä on ostajan virhe.

13. Muut ehdot

Erikois- ja tilaustuotteiden toimitusehdot sovitaan aina erikseen.

Noutopiste
Voit hakea tilaamasi tuotteet 2 arkipäivän kuluttua tilauksesi tekemisestä. Tilaustuotteiden kohdalla ilmoitamme sähköpostitise kun tuotteet ovat saapuneet ja noudettavissa. 

Nouto-osoite: Dekomarkkinointi Oy, Tikkurilantie 10, 01380 VANTAA.

Ylivoimainen este (Force majeure)
Dekomarkkinointi Oy ei vastaa siitä, että toimitus estyy tai viivästyy yrityksen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolelta tulevista seikoista.