Esillepano myymälässä ja myymälänäkyvyyden ratkaisut

Yksilöllisesti juuri teille rakennettu tuotteiden esillepanon kokonaisuus auttaa erottumaan joukosta ja palvelee teidän tuotteiden tarpeita. Hyvä myymälänäkyvyyden ratkaisu nostaa myyntiä ja tarkasti mietitty esillepano myymälässä maksaa ripeästi itsensä takaisin.

Dekomarkkinoinnilla on 30 vuoden kokemus parhaiden myymälänäkyvyyden ratkaisujen suunnittelussa, tuotannossa sekä jakelussa. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teille paras esillepanon ratkaisu.

 

Laajasta valikoimastamme löydät esimerkiksi nämä suositut esillepano tarvikkeet:

- Vaaterekit ja vaatetelineet

- Myyntitelineet

- Esitetelineet

- Tuotetelineet

1. Esillepanon suunnittelu

Suunnittelemme aina teidän tarpeisiinne tehdyn esillepanon ratkaisun, joko valmiita elementtejä käyttäen tai ideoimalla täyden uuden ratkaisun. Prototyyppivaiheella varmistamme lopputuloksen toimivuuden ennen suunnitelmien tuotantoon siirtämistä.

Lue lisää

2. Myymälätarvikkeiden tuotanto

Kun suunnitelma ja tuotantoprototyyppi on hyväksytty, kauttamme saat myös valmiin esillepanotuotteen kotimaisen toteutuksen. Laadukkailla materiaaleilla tuotettu lopputulos palvelee myymälänäkyvyyden tarpeita pitkälle tulevaisuuteen.

Lue lisää

3. Lopputulos

Kun suunnittelu ja tuotanto tehdään saman katon alla kuunnellen teidän tarpeenne ja mielipiteet, voitte olla varmoja, että lopputulos vastaa teidän näkemystänne. Voimme myös puolestanne toimittaa valmiit esillepanoratkaisut suoraan sijoituskohteisiin.

Lue lisää

Akryyli- ja muovituotteet

Metallilevy- ja lankatuotteet

Puu- ja paneelituotteet

Ideoidaan
yhdessä

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Josefiina Jalasmäki
040 515 5357
josefiina@deko.fi
Satu Säilä
040 515 5244
satu@deko.fi
Sven Fyhr
040 515 5299
sven@deko.fi
Ostoskoriisi lisätty

Jatka ostoksiaSiirry tilaamaan